De cast

Thom Hoffman is vooral bekend van succesvolle bioscoopfilms als De Vierde Man, Zoeken naar Eileen, De Avonden en Zwartboek. Hij schitterde in TV-series als Het Wassende Water, De Co-assistent, Dokter Tinus en recent in Klem. Thom Hoffman had ook prominente rollen in musicals als My Fair Lady, Je Anne en Chicago.

Saskia Temmink is een veelgevraagd toneel- en televisieactrice. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar rol als Pup in de TV-serie Oud Geld, waar ze een Gouden Kalf Beste Actrice mee won. Een greep uit haar toneelcarrière: Macbeth, Bloedverwanten, De Kersentuin, Kentering Van Een Huwelijk en de solovoorstelling Doet Sneeuw Pijn. Op TV was Saskia Temmink te zien in oa. Van God Los, Hollands Hoop, De 12 van Oldenheim, Smeris en recent in BuZa. Ook was ze twintig jaar lang een van de vaste acteurs bij De Vloer Op (HUMAN).

Het Storioni Trio bestaat uit pianist Bart van de Roer, violist Wouter Vossen en cellist Marc Vossen. Het Storioni Trio voert sinds haar oprichting in 1995 werken uit voor pianotrio, variërend van klassiek tot hedendaags. Het trio is nationaal én internationaal zeer vermaard en toerde in de Verenigde Staten, India, Rusland, Zuid-Korea, Taiwan, Japan, het Midden-Oosten en Australië. NRC jubelde: ‘Het Storioni Trio is het vlaggenschip van de Nederlandse cultuur’.

Website by fayst - foto omslag: ©Martijn van Beenen