In de media

09-03-2022: Volkskrant/Nell Westerlaken – achtergrond: “In ‘Vleugels’ wordt nog eens duidelijk: Clara, de vrouw van Robert Schumann, was de échte ster van het stel”

07-03-2022: Telegraaf/Maaike Staffhorst – ’Vleugels’ prachtige voorstelling over muzikaal wonderkind
“Een werkelijk prachtige vondst om zo de levens én de muziek van dit beroemde liefdespaar uit de muziekgeschiedenis op het toneel te brengen. De uitwerking is zeer geslaagd. Vleugels is een intieme voorstelling, waar je warm van wordt en die je in je hart wilt sluiten.”

03-03-2022: NRC/Mischa Spel – Anderhalf uur prachtmuziek en fascinerende levensverhalen
“In ‘Vleugels’ wekken acteurs Thom Hoffman, Saskia Temmink en het Storioni Trio het huwelijksleven van Clara en Robert Schumann authentiek en prettig opsmuksloos tot leven.”

03-03-2022: Volkskrant/Hein Janssen – Vleugels, over Robert en Clara Schumann, moet het vooral hebben van de muziek
“Vleugels eindigt mooi verstild: weduwe Clara mijmert over haar leven en over haar kinderen, terwijl we kijken naar foto’s waarin zij van oude vrouw weer dat wonderkindmeisje wordt. Totdat het licht dooft en de muzikanten een voor een opstappen. Zelfs de muziek houdt op.”

02-03-2022: Trouw/Sander Becker – ‘Lieve Robert’, een romance in brieven en muziek naar aanleiding van de try-out.
“Het publiek kijkt ademloos toe, gebiologeerd door het verstilde spel. Zoals in de scène waar Clara op hoge leeftijd terugdenkt aan alle dierbaren die ze heeft verloren. Ze schetst hen een voor een met een vertederende herinnering of een kenmerkende gril. Gesnif in de zaal. En dan heeft het Storioni Trio nog niet eens het hartverscheurende tweede deel uit Roberts Romanze op. 28 ingezet. Clara’s lievelingsmuziek, die ze haar hele leven is blijven spelen.”

27-02-2022: AD: Topacteurs Thom Hoffman en Saskia Temmink met actueel stuk in theater: ‘Ook toen stond Europa in brand’

27-02-2022: Saskia Temmink, Thom Hoffman en het Storioni Trio te gast bij Podium Witteman
27-02-2022: Live bij Podium Witteman: het Storioni Trio speelt Drei Romanzen Op. 28: deel 2. Einfach (arr. Theodor Kirchner)

21-02-2022 : Radio 4 – Opium
21-02-2022: Radio 4 – Podium
In een dubbeluitzending van Podium (NTR) & Opium (AVRO/TROS) spreekt Hans Haffmans in Podium met het Storioni Trio. Daarna spreekt Annemieke Bosman in Opium met acteurs Thom Hoffman en Saskia Temmink.

Website by fayst - foto omslag: ©Martijn van Beenen